Lina Viola Coaching

NYTT MATERIAL!"LÄR KÄNNA DIG SJÄLV"


Ett coachningsprogram för dig som vill lära dig lyssna inåt, lära känna dig själv och återvinna kontroll över dina tankar och känslor.

TILLFREDS. KAN MAN VARA DET?


Programmet "LÄR KÄNNA DIG SJÄLV" är skapat för att du ska få de allra bästa förutsättningarna att lära känna din inre röst och ge dig det mod och de redskap du behöver för att ställa in din inre kompass och genomföra eventuella förändringar i hur du tänker om dig själv, din omgivning och dina möjligheter.


Här kan du läsa mer om vad programmet innehåller och hur du går tillväga för att boka tid för samtal.Försöker du optimera alla delar av livet samtidigt? 

Det moderna samhällets möjlighet att i detalj optimera livet ger en känsla av att vi faktiskt borde det. MEN, ekvationen går inte ihop och den stigande psykiska ohälsan talar sitt tydliga språk. 


Vi behöver lära känna oss själva på nytt. Vi behöver återupptäcka och ställa in vår inre kompass och samtidigt sänka volymen från allt annat som skriker ut åsikter och måsten över våra liv. 


Vad säger din inre kompass?

Det kan kännas förvirrande och svårt att sålla i den oändliga strömmen av information och motsägelsefulla åsikter. Det är lätt hänt att man tappar bort sig i bruset och förlorar kontakten med sin inre röst. Gör vi det så följer en rad negativa konsekvenser, men det positiva och hoppfulla är att det aldrig är försent att ta tillbaka kontrollen över känslor och tankar.


Lär känna dig själv!

Här och nu är ett ypperligt tillfälle att stanna upp och lyssna inåt. Att ställa in din inre kompass, med en större tillfredsställelse i livet, högre motivation och klarhet i tankarna som resultat. 

Fördjupa din självkännedom

Få syn på destruktiva tankemönster

Klargör dina värderingar

Lär dig skilja på tankar, känslor och omständigheter

Få tillgång till kraftfulla verktyg för hållbar förändring

Gör upp med begränsande övertygelser om dig själv

VARFÖR LÄRA KÄNNA SIG SJÄLV?


Om motivationen bakom programmet inte redan är mer än tydligt, tillåt mig exemplifiera några orimliga ekvationer från vårt moderna samhälle. 

PRESTATION

Vi ska vara högpresterande på arbetsplatsen och sträva efter att anses framgångsrika, men samtidigt ha ett välskött hem, ett rikt socialt liv och en intressant framtoning i sociala medier. 

FAMILJELIV I OBALANS

Föräldrar förväntas prestera på jobbet som om de inte har barn, och samtidigt upprätthålla ett hem och en uppfostran som om de inte hade något annat jobb än just föräldraskapet och hushållsarbetet. 

FÖRVÄNTNINGAR

Unga i arbetslivet förväntas ha massor med kvaliteter och erfarenhet från början, samtidigt som äldre förväntas ha full koll på det senaste när det kommer till såväl teknik och metoder som trender och senaste forskningen. 

“Positivt, roligt och proffesionellt.”


“Very easy to talk with, she makes you feel comfortable."

“[...]  ser och tar fram det bästa i människor”

INNEHÅLL & UPPLÄGG


Programmet inleds med en självskattning över din livssituation (via onlineformulär) och är sedan uppdelat på fem personliga coachningssessioner via videosamtal, med hemläxor däremellan.  


Varje session är ca 75 minuter. Tidsåtgången för hemläxor varierar beroende på hur man väljer att ta sig an dem. Man bör räkna med att lägga minst 30 minuter på varje övning.Programmets delar:

Före: Självskattning + informationsmaterial


Session 1: Målsättning och nuläge

Hemläxa: Kartlägga värderingar


Session 2: Värderingar och upplevd lycka

Hemläxa: Mänskliga reaktionsmodellen


Session 3: Självbild

Hemläxa: Future Self Journaling


Session 4: Ett gynnsammare känslotillstånd

Hemläxa: “Tänk om..?”


Session 5: Sammanfattning och sjösättningPRIS:

Coachning + material för hemläxor, 6.000kr ink. moms. Inga extra kostnader!


OBS! Introduktionserbjudande t.om 31:a maj 2021: 4.500kr ink. moms

LINA VIOLA

DIPLOMERAD SAMTALSCOACH

Bakom programmet står jag, Lina Viola, med en bakgrund som artistcoach och numer diplomerad samtalscoach. På en liten ort i Dalarna bor jag med mina tre barn och min man.


Att hjälpa människor att hitta hem i sig själva är det absolut bästa jag vet. Ingenting trumfar att få erbjuda konstruktiva, bemyndigande verktyg och se en djupare självkännedom växa fram hos en klient eller vän. Mitt livs kall? Att peppa och motivera andra till modiga beslut och omsorg om sig själva. 


Om vi sträcker oss efter en större självkännedom, agerar med avsiktlighet och faktiskt tar reda på vad vi tycker är viktigt i livet, kommer vi i långt större utsträckning kunna åtnjuta de fantastiska möjligheter som det moderna samhället erbjuder - utan att ta skada och utan att kompromissa med vår hälsa.